Nou llançament de la web-sèrie ONA amb la banda sonora de Clams

Ens complau molt anunciar el llançament del programa pilot de la web-sèrie ONA, una proposta innovadora que gira al voltant del somni d’una adolescent amb síndrome de Down decidida a estudiar teatre i a arribar, potser algun dia, a convertir-se en actriu. La protagonista absoluta d’aquesta emocionant sèrie és la pròpia ONA, acompanyada per les actrius professionals Lara Díez i Dolors Martínez, amb la direcció de Xavi Berraondo.

La banda sonora del programa és una de les nostres cançons més especials, escrita per Artur Fernández “Turu” i dedicada a la seva filla Ona. Aquesta peça emotiva i inspiradora no només és la banda sonora del programa pilot, sinó que també va servir com a base musical per al teaser de la web-sèrie.

ONA és un projecte realitzat amb el suport de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD), i és un honor per a nosaltres poder contribuir amb la nostra música a aquesta causa tan significativa. La cançó Ona compta amb la lletra i melodia d’Artur Fernández, mentre que la composició musical ha estat una col·laboració entre Jordi Tarrés i Artur Fernández.

Gràcies per acompanyar-nos en aquest nou capítol de la nostra trajectòria musical. Esperem que ONA us emocioni tant com a nosaltres.